Sekong Hotel Da Nang

Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerde Da Nang şehrindeki en iyi oteli bulun
Yüzlerce sitedeki Sekong Hotel Da Nang fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın
Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puanlara sahip bir fırsat arayın
Odaları ve fiyatları karşılaştırın
Hızlı bilgiler
Giriş saati | 14:00 |
---|---|
Çıkış saati | 12:00 |
Kahvaltı | Kahvaltı imkanı mevcut |
Evcil hayvanlar | Evcil hayvanlara izin verilmez |
Çocuklar | Burası çocuk dostu bir oteldir |
Tesis özellikleri
Sekong Hotel Da Nang hakkında daha fazla bilgi

Sekong Hotel Da Nang
Da Nang şehrinde, My Khe Plajı noktasına 300 m mesafede yer alan Sekong Hotel Da Nang tesisi ücretsiz bisiklet, ücretsiz özel park yeri, teras ve restoran olanağı sağlar. 3 yıldızlı bu otel tipi tesis, bar imkanı sunar.
Puan ve değerlendirmeler
Yolcu değerlendirmeleri

BD
Yorum tarihi: 31 Tem 2024
Konaklama tarihi: Tem 2024
Mükemmel manzara! Sınırlı kahvaltı.
- Balkonlu okyanus manzaralı junior takımında kaldım. Mükemmel manzara!
- Geniş oda; geniş banyo.
- ancak küvet garip derecede yüksek olduğundan, çoğu kişinin içeri girip çıkması zor olabilir. Aslında, kazadan kaçınmak için dışarı çıkırken dikkatli olmalısınız. Bunun yerine veya ek olarak bir duş dolabını tercih ederdim.
- Yerel turistler arasında çok popüler.
- Boyutları hariç, junior süit ile lüks oda arasında çok fazla fark bulamadım. Aslında, yalnızca 2 kişilik yastık görmek çok şaşırdı. Daha fazlası istendiğinde, otel dolu olduğu için özür dilediler. Sonuç olarak, sonraki 2 gün için her biri bir tane daha sağlandı. Her zaman 2 kişilik 4 yastık gördüm ve otellerin çoğunda dolapta 1 veya 2 tane daha bulunuyor. Demir talep ettiğimde de aynısı oldu. Dolu olduğu için müsait değil.
- Kahvaltı, uluslararası turistler, özellikle de Müslümanlar için hayal kırıklığı yaratır. Çok sayıda ürün vardı ancak bunların çoğu domuz etli. Çoğunlukla ekmek ve tereyağa güvendik. Otel Bilirkişi'nin dikkatine ihtiyacı vardı. Bu restoran, pankek, has kahverengi, tavuk sosisi vb. pek çok seçeneği kolayca ekleyebilir.
- Çoğu deniz mahsulleri restoranı burada. Farklı bir şey istediğimizde, diğer tür restoranlar için 15-20 dakika yürüyerek gitmemiz gerekiyordu.

PF
Yorum tarihi: 2 Mar 2024
Konaklama tarihi: Mar 2024
Kaçınmak
Yorum tarihi: 23 Şub 2024
Konaklama tarihi: Ara 2023
Büyük rahat yatak ve geniş oda
Ne yazık ki kaldığımız süre boyunca hava soğuktu ve yağmur yağıyordu, bu yüzden havuzu kullanamadık ya da plajı ziyaret edemedik, Nang'da yapacak pek bir şey yoktu. Ayrıca, oda servisi kaldığımız süre boyunca hiç mevcut değildi, ancak Grab'dan sipariş vermek kolay bir çözümdü.
Yorum tarihi: 23 Ara 2023
Konaklama tarihi: Ara 2023
Da Nang'da değerli otel
İncelemem yağmur mevsimindeki deneyimime dayanıyor. Yaz sezonunun önemli ölçüde farklı olacağına inanıyorum.
Neyse, Nang'ın yağmur mevsiminde sunabileceği pek bir şey yok.
Artıları:
Fiyatlar, rezervasyon yaptığım tarihteki
Konum, yalnızca güneşli günler için. Yağmur yağdığında konum en iyi değildir.
Temiz, gerçekten çok temiz.
Personel dost canlısıdır.
Yürüme mesafesinde çok sayıda restoran, spa ve kafe bulunmaktadır.
Şehir merkezine ulaşım tek yön yaklaşık 50 bin civarındadır.
Eksileri:
Oda kapılarının ses yalıtımı berbat. Yerel turistler ve temizlik görevlileri koridorda yüksek sesle konuşma eğiliminde olduğundan bu önemli bir sorundur.
Bir gün birisi bir şeye çekiçle vuruyordu ama gündüz belki bakım olabilirdi.
AC'nin ısıtma işlevi yoktur. Yağmur mevsiminde olması iyi olurdu.
Yağmur yağdığında otelde vakit öldürmek için spor salonu, spa, kapalı havuz vb. yok
Başlangıçta şaka olan bir odayla tanıştırıldım. Kısmi çirkin deniz manzarası ve duş perdesi olmayan banyo. Rezervasyonumun deniz manzaralı olduğunu açıkladıktan sonra, nispeten daha iyi deniz manzaralı (hala kısmi) ve uygun bir banyoya sahip bir oda değişikliği aldım.
Duşta sıcak su muhtemelen bireysel küçük kapasiteli bir elektrikli kazanla sağlanıyor, çünkü 3 - 5 dakika sonra su soğuyor.
Yorum tarihi: 22 May 2023
Konaklama tarihi: May 2023
Arkadaş canlısı kadro!
Konum
160 Vo Nguyen Giap, Phuoc My, Son Tra, 550000, Quan Son Tra, Da Nang, Vietnam|Dragon Bridge noktasından 2,43 km
Yapılacak 10 aktivite2,56 km içinde
Ulaşım3,92 km içinde
Havalimanı5,71 km içinde
Giriş ve çıkış
Giriş başlangıcı:
14:00
Son çıkış saati:
12:00
Bilmeniz gerekenler
Burası çocuk dostu bir oteldir
2 yaş ve altı
Çocuklar USD 7 ek bedel karşılığında ilave yataklarda konaklayabilir.
18 yaş ve üstü
Çocuklar USD 7 ek bedel karşılığında ilave yataklarda konaklayabilir.
Evcil hayvanlara izin verilmez
Kahvaltı imkanı mevcut
Kahvaltı fiyatı
Ücret bilgisi için lütfen otel ile iletişime geçin
Kahvaltı seçenekleri
Amerikan kahvaltısı
Please inform Sekong Hotel Da Nang of your expected arrival time in advance. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly using the contact details in your confirmation. Guests are required to show a photo ID and credit card upon check-in. Please note that all Special Requests are subject to availability and additional charges may apply. Please note that bank transfer is required for booking of more than 5 rooms.
Cash