+ 59

Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerde Barichara şehrindeki en iyi oteli bulun

Yüzlerce sitedeki La Casa de Hercilia Boutique fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın

Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puanlara sahip bir fırsat arayın

Odaları ve fiyatları karşılaştırın

Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz
1 gece
AgodaBooking.comHotels.comTrip.comExpedia
Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz

Hızlı bilgiler

Giriş başlangıcı:
14:00
Son çıkış saati:
11:00
Evcil hayvanlar
Evcil hayvanlara izin verilmez
Çocuklar
Burası çocuklar için uygun bir oteldir

Tesis özellikleri

Wi-Fi
Sigara içilmeyen
Çamaşırhane
Sigara içilebilen alanlar
Turlar
İnternet erişimi

La Casa de Hercilia Boutique hakkında daha fazla bilgi

La Casa de Hercilia Boutique

Etkileyici koloni mimarisini yansıtan La Casa de Hercilia, Barichara'da bahçe ve oyun odası sunmaktadır. Tesis Barichara otobüs durağına 200 metre mesafede yer almaktadır. Sade odalar koyu renk ahşap mobilyalarla döşenmiştir. Ayrıca karo zeminlidir.

Mükemmel konum

4,8

Calle 3 N 5 33, 000111, Barichara, Kolombiya|Şehir merkezinden 0,89 km

Giriş ve çıkış

Giriş başlangıcı:

14:00

Son çıkış saati:

11:00

Bilmeniz gerekenler

Çocuklar

Burası çocuklar için uygun bir oteldir

İlave yatak

İlave yatak ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.

Beşik

Beşik ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.

Evcil hayvanlar

Evcil hayvanlara izin verilmez

Otelin verdiği önemli bilgiler
Bu tesiste kadın veya erkeklerin bekarlığa veda eğlencelerine veya benzer partilere izin verilmez. Varışınızdan önce banka havalesiyle ödeme gerekmektedir. Tesis, yapılacakları anlatmak için rezervasyonunuzdan sonra sizinle irtibata geçecektir. Please be aware that this property does not have hot water or parking.
Şehir hakkında önemli bilgiler
For stays on or after January 1, 2023, residents of Colombia and non-residents staying 60 consecutive days or more will be charged a 19% national sales tax by the property at the time of stay. Travelers on a tourist visa will not be required to pay this tax. The tax may be charged where a room is shared by a taxable and a non-taxable guest.
Kabul edilen ödeme yöntemleri
Bu otelde şu ödeme yöntemleri geçerli:
card logocard logocard logo

La Casa de Hercilia Boutique: SSS

La Casa de Hercilia Boutique bünyesindeki restoranlar hakkında şu anda elimizde bilgi yok. Rezervasyon sırasında doğrudan otelle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.
La Casa de Hercilia Boutique oteline saat 14:00 itibarıyla giriş yapabilirsiniz. Saat 11:00 öncesinde çıkış yapmalısınız.
Hayır, La Casa de Hercilia Boutique otelinde otopark bulunmuyor. Otopark olan bir otel arıyorsanız arama sonuçlarında "Olanaklar" altında "Otopark"ı seçerek otopark bulunan otelleri filtreleyin.
La Casa de Hercilia Boutique, Barichara şehir merkezinden 0.9 km uzalıkta.
La Casa de Hercilia Boutique; Barichara, Kolombiya içinde yer alıyor ve Barichara şehir merkezine 0.9 km uzaklıkta.