Sunrise Choshi

Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerde Choshi şehrindeki en iyi oteli bulun
Yüzlerce sitedeki Sunrise Choshi fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın
Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puanlara sahip bir fırsat arayın
Odaları ve fiyatları karşılaştırın
Hızlı bilgiler
Giriş başlangıcı: | 16:00 |
---|---|
Son çıkış saati: | 10:00 |
Kahvaltı | Kahvaltı servisi |
Evcil hayvanlar | Evcil hayvanlara izin verilmez |
Çocuklar | Burası çocuklar için uygun bir oteldir |
Tesis özellikleri
Sunrise Choshi hakkında daha fazla bilgi

Sunrise Choshi
Kashima Stadyumu noktasına 37 km, Chōshi-kō noktasına 4,1 km mesafede bulunan Sunrise Choshi tesisi, Choshi şehrinde odalar sunar. Restoran olanağı bulunan 3 yıldızlı bu otel tipi tesiste her birinde özel banyo yer alan klimalı odalar mevcuttur.
Puan ve değerlendirmeler
Yolcu değerlendirmeleri
Yorum tarihi: 31 Eki 2016
Konaklama tarihi: Eki 2016
Rahat ve temiz bir otel
Otel Choshi istasyonuna yürüyerek 7 dakika mesafede yer almaktadır. İstasyonundan çıktıktan sonra, sola dönün ve birkaç blok sonra sağa dönün, yolun izleyin. Otelin en üst görebilirsiniz daha yakın. Ne tavsiye ederim, tren istasyonuna çalışan için yer tarifi tam olarak sadece güvenli sokaklar gece boyunca en iyi aydınlatma yok.
Check-in rüzgar ve oda çok temiz ve yeni. Oda ne ben japon otel söz konusu olduğunda, daha geniş bir oda standartları. Tuvalet elektronik bide ve lavabo ve duş/küvet, iyi iş gördü. Lobide otomatik satış makineleri vardı ve benim katımda içmek için alışveriş.
Wifi ücretsiz ve güvenilir.
Çok çok kolay.
Bu bölgede, ben bu otelde tekrar kalırım.
Yorum tarihi: 8 Mar 2025
Konaklama tarihi: Mar 2025
Top hotels in Choshi
It would have been better if we had a public bath.
Breakfast is also delicious with a choice of several options, but if you stay for a long time, you might find the buffet more comfortable and pleasant.
Yorum tarihi: 9 Kas 2024
Yorum tarihi: 22 Eki 2024
Konaklama tarihi: Eki 2024
On arrival, there was a strange smell wafting all over the place. It's like a mix of mould and bleach. It might be because due to moulds between the bathtubs and the bathroom walls of every room, and the hotel staffs were trying to get rid of them using bleach. Simply turn on ventilation and the strange smell could be gone in hours.
Be prepared for a walking distance of around 10min to get you to the nearest corner shop or groceries.
Yorum tarihi: 20 Tem 2024
Konaklama tarihi: Tem 2024
The breakfast on the hotel restaurant was pretty good as well.
Konum
Sangencho 14-1, Choshi, 288-0045, , Japonya|JR Choshi Station noktasından 0,31 km
Yapılacak 10 aktivite0,47 km içinde
Ulaşım2,01 km içinde
Giriş ve çıkış
Giriş başlangıcı:
16:00
Son çıkış saati:
10:00
Bilmeniz gerekenler
Burası çocuklar için uygun bir oteldir
İlave yatak ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.
Beşik ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.
Evcil hayvanlara izin verilmez
Kahvaltı servisi
Kahvaltı menüsü
Menüden
Kahvaltı fiyatı
Ücret bilgisi için lütfen otel ile iletişime geçin
Cash